home
uw energie
onze energie
agenda
contact
route

Onze energie

Het doel dat de begeleiders van Cosmic Energy nastreven, is een bijdrage te leveren om de cliënt zijn of haar eigen levenskracht en levenspad te laten hervinden. Hierdoor is persoonlijke ontwikkeling weer mogelijk, kan het zelfgenezende vermogen zijn werk doen en kan de daadkracht worden ingezet.

De nadruk van de workshops die Cosmic Energy hiervoor aanbiedt, ligt op systemische familieopstellingen en ervaringsgerichte oefeningen. Binnen de workshops is voldoende ruimte voor persoonlijke thema’s.

Tijdens de workshops wordt gewerkt met een groep van gemiddeld 12 deelnemers. Onze medemens is de spiegel die wij nodig hebben in de ontmoeting met onszelf. In de ontmoeting met de ander ontmoet je vooral jezelf, waardoor je je bewust wordt van je eigen gewenste of ongewenste gedragspatronen. Zodra men dit in kan zien, zijn mensen in staat hierin verandering aan te brengen. Dan spreek je over persoonlijke groei. Cosmic Energy creëert een veilig kader, waarin elke cliënt in zijn of haar eigen tempo de stappen in het persoonlijke groeiproces kan maken.

Als begeleiders stellen we ons graag aan je voor, zodat je een indruk krijgt van onze achtergrond en wat ons beweegt om op deze manier met mensen te werken. Niek Nijman (1961) en Angelique Nijman – de Rooij (1970)

familieopstelling
organisatie opstelling
individuele opstelling
persoonlijkebegeleiding
workshops